Podcast: Minutke o intimi #5 Peter Topič

Za nami je leto Corone in vsega, kar je Corona povzročila. Spomnim se še, kako sva se lani s partnerjem smejala kitajcem, ko so postavljali šotore. Zdelo se je tako nerealno in oddaljeno. Joooj, kako se vedno motimo, ko mislimo, da se nas stvari na drugi strani sveta ne tičejo. No to….to je bistvo Corone. Ne moremo biti in ne smemo biti gluhi in slepi za stvari, ki se dogajajo na drugi strani ulice, mesta, države ali sveta.

In če ne prej, sem se realnosti zavedala, ko sem v pisarni poslušala zgodbe ljudi. Realne zgodbe o strahu, trepetu, bedi, propadu, nemiru. Ni mi bilo več do smeha.

Poslušam (še vedno) najstnike, ki so na robu obupa in starše, ki se ne znajdejo več z njihovimi stiskami. In ta mlada bitja razmišljajo o smrti, o koncu, o pobegu. In nihče jih ne razume. No to….to je Corona. Ena sama žalost 😥

Ampak vse te zgodbe, so mi hkrati dale nov zagon. Želim več, želim začeti znova, želim si spet delovati aktivno in biti v oporo ljudem. Tokrat bom v naša partnerstva vnašala novo znanje, skupaj z drugimi. Ker…no to….to je Corona….povezovanje 🥰 In vsak četrtek znova se bom z nekom pogovarjala o naših odnosih in spolnosti; o naši intimi.


Upam in želim si, da dosežem čim več src! 

Datum

17. 06. 2021
Expired!

Čas

13:00 - 14:00

Več info

Več

Lokacija

YouTube
Kategorija
Več

Prijavi se na e-novičke

Te zanima, kako v svoje življenje privabiti več ljubezni in razumevanja?
Prijavi se na novičke in si preberi.

* Z vpisom e-mail naslova potrjujete prejemanje novičk.

Hvala, prijava je zabeležena.