=

POGLEJ SI: Akademija za odnose

041 410 843

041 410 843

=

Akademija za odnose

Podporna skupina za samske – v živo

Skupina je razvajanje za osebno rast, saj imamo na voljo ogledala drugih ljudi. Preko teh ogledal, veliko hitreje spoznamo sebe in napredujemo v želeno smer. Skupina je tudi najboljše zdravilo za osamljenost in za pridobivanje novih prijateljev, ki vas bodo razumeli in podprli na vaši novi poti. Kaj vse se lahko zgodi, če skupaj verjamemo v uspeh vaše naslednje partnerske veze?

Skupina je omejena na 10 udeležencev. Uporabniki ONA-ON imajo 25% popust (120€/mesec). Delavnica traja TRI zaporedne mesece.

Skupine so najboljše zdravilo za osamljenost in za spremembo vzorcev, hkrati pa za pridobivanje novih prijateljev, ki vas bodo razumeli. V skupinah se povežemo osebe s podobnimi interesi, ki si upamo o sebi spregovoriti iskreno in na ta način oblikujemo odnose, v katerih se ni potrebno pretvarjati.Zakaj podporna skupina

Udeleženci skupine imajo edinstveno priložnost, da boljše razumejo sebe, svoje potenciale, s katerimi prihajajo na zmenke in možne napake, ki jih sami vedno spregledajo. Skupina ponuja prijateljske odzive, zunanji pogled na naše izzive, pomaga pri nadaljnih zmenkih, skupaj se učimo odprte drže in bolj zdravih odzivov v prvih korakih spoznavanja.

Na vsakem srečanju se bomo dotaknili nove teme, ki vas bo opremila z znanjem, hkrati pa boste lahko začeli prepoznavati tudi svoj odnos, ki ga imate do teme. Vsak teden se dotaknemo novega izziva, ki jih srečujemo v času zmenkov.

Skupina nudi prostor za delitev izkušenj, učenje in pomoč.

Skupina je za vse, ki so se pred kratkim ločili, ki so že leta samski, ki so uspešni v poslu, pa nesrečni v ljubezni, za vse, ki si vedno izberejo zasedene ali napačne, …Teme:

Mesec 1:

 1. Pripravljenost za zmenke – strah pred novimi začetki.
 2. Počisti preteklost – kako se posloviti od bivših, da ne vplivajo na našo percepcijo (kam se ponavadi zatečemo? K bivšim…in kaj so nam bivši govorili in kako so ravnali z nami?, nove navade, ki sva jih imela z bivšim, osamljenost, …).
 3. Prvi zmenek – pravila in napake – kam jo/ga peljat, kdo plača, kako povabiti.
 4. Kako vzpostavim odnos, če sem sramežljiv/-a? Težave s samozavestjo.

Mesec 2:

 1. Nasveti po prvem zmenku.
 2. Kdo sem, spoznavanje samega sebe – avtonomija (po vsakem partnerstvu se spoznavamo na novo, kako je biti spet sam, kaj je drugače?).
 3. Kaj pričakujem od bodočega partnerja? (Da on plača, da je lepa, da jaz povabim, da ima hišo, otroke, itd.?).
 4. In kako te stvari odkriti že v pogovorih na zmenku?

Mesec 3:

 1. Kaj so rdeči alarmi na zmenku – in kako jih prepoznati?
 2. Kako sprejeti zavrnitve? – kadar se pač ne izzide.
 3. Kdaj začeti s spolnostjo in kako? Strahovi, dileme.
 4. Kako naprej?

Informacije

Dodatne informacije na: prijave@ona-on.com

Datum

01. 03. 2023
Expired!

Čas

19:00 - 20:00

Cena

160,00€

Več info

PRIJAVA
PRIJAVA