=

POGLEJ SI: Akademija za odnose

041 410 843

041 410 843

=

Akademija za odnose

Slide
Podjetja

Svetovanja • Motivacijske delavnice

Podjetje
E-motion

Emotion oz. čustva predstavljajo energijo, energija predstavlja gibanje in gibanje predstavlja življenje. Na katerem koraku ste se ustavili vi, da vam lahko pomagam dalje?

O meni

Sem strastna raziskovalka osebne rasti in napredka. Vsak dan prakticiram hvaležnost, hkrati pa sem osredotočena na boljši jutri! S svojo vztrajnostjo in posluhom, se vedno zavzemam za svojo stranko in ne odneham, dokler ne najdem rešitve, ki si jo stranka želi.

1. Individualna ali skupinska svetovanja

Prilagojena vašemu podjetju

Svetovanja so prilagojena vsakemu naročniku, odvisno od velikosti podjetja ter glede na specifično izpostavljen problem. Svetovanja so izvedena z zaposlenimi, virtualno ali v živo, na lokaciji naročnika ali po dogovoru v poslovnem prostoru izvajalca.

Vsebina je odprte narave, to pomeni, da glede na poslovni pogovor z naročnikom skupaj definiramo problem, poiščemo najbolj ustrezno ponudbo in pomagamo na področju doseganja rešitve.

2. Motivacijske delavnice

Razrešite konfliktne situacije

Ponujamo vam triurno delavnico na temo Odnosi in konflikti med zaposlenimi. Delavnica omogoči vpogled v konfliktne situacije in medosebne nesporazume med delavci in vodstvom, ki ovirajo proces dela. S pomočjo raznih tehnik, pomagamo zaposlenim spoznati vidike sodelavca ali nadrejenega in posledično vnašamo razumevanje in strpnost v medosebne odnose. Delavnica se zaključi s konkretnimi predlogi za izboljšanje delovnih odnosov, ki izhajajo iz delovnega konteksta.

Delavnica je namenjena manjši ali širši delovni skupini, ki pa se glede na potrebe lahko razvije v dualno terapijo ali mediacijo med (hierarhičnema) uslužbencema, ki potrebujeta pomoč pri reševanju konkretnega zapleta.

3. Poslovna intima

Vzpostavljanje zdravih mej

Pomagamo vam zgraditi poslovno intimo, ki bo v vašo največjo korist. Se kdaj sprašujete kje je meja med zaposlenimi in vodstvenim kadrom, meja med prijateljstvom in vlogo vodje, kje je meja med vašim podjetjem in vašimi poslovnimi partnerji, kako svojim delavcem zaupati delo, brez občutka, da bi sami opravili boljše, torej kako spustiti kontrolo in vnesti več zaupanja v kader? Poslovna intima nam poleg vzpostavljanja zdrave hierarhije v podjetju pomaga tudi graditi fleksibilnost delavcev, pomaga nam zgraditi bližino, ki nas opremi za krizne čase in pomaga, da preko ranljivosti zmanjšamo izgorelost med zaposlenimi.

Cene

Cena naročila se definira na podlagi zahtevanih aktivnosti in predvidene količine porabljenega časa.

Cena ponudbe vrednosti znaša:

  • 98,00 EUR / 1h individualnega ali 170,00 EUR / 1h skupinskega svetovanja
  • 300,00 EUR za delavnico
  • Doplačilo: potni stroški in dodatne zahteve po strokovni literaturi.
  • Doplačila za predavanja s temo po naročilu ali v zadnjem trenutku (manj kot 14 dni pred predavanjem).

DDV ni vštet v ceno, ker nisem davčni zavezanec. DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1.

Imate predloge za sodelovanje?

Pišite nam

Glede na to, da je ena izmed vrednot našega podjetja tudi fleksibilnost, pa smo vedno pripravljeni prisluhniti vašim potrebam in se na njih odzvati s pripravo storitev »po meri«. Prav tako nudimo popust pri zakupu večjega števila ur ali pri podpisu pogodbe za sodelovanje v daljšem časovnem obdobju.