=

POGLEJ SI: Akademija za odnose

041 410 843

041 410 843

=

Akademija za odnose

Slide
Storitve

Individualna • partnerska • Družinska • skupinska terapija

Individualna
terapija

Partnerska
terapija

družinska
terapija

Skupinske
terapije

Individualna
terapija

Poišči rešitev svojih izzivov

Namenjena je vsem, ki ste se v življenju odločili narediti spremembo, si želite, da vam nekdo prisluhne, bi radi našli rešitev, zgradili odnos, spremenili svoje vzorce, spoznali sebe ali bolje začutili svoje telo. Individualna terapija je namenjena tudi tistim, ki ste v partnerskem odnosu, a se partner ne želi pridružiti terapiji.
Predvidenih je 12 terapij, ki jih po potrebi podaljšamo. 

Partnerska
terapija

Omogočita rast v dvoje

Terapija za tiste, ki se konstantno prepirate, doživljate razočaranja, bolečine in si želite spremembe. Mogoče ste zapadli v rutino ali prepoznali vzorce, ki jih ne želite več ponavljati. Terapija je možna po prevari, ko prepoznate odvisnosti, agresivno vedenje, ponavljajoče žalitve, osamljenost
Predvidenih je 12 terapij, ki jih po potrebi podaljšamo.  

Družinska
terapija

Negujta celotno družino

Terapija za tiste, ki pri svojih otrocih zaznate simptome, ki vas spravljajo v skrb. Da bi pomagali otrokom ste vabljeni kot družina, potem pa se pogovorimo o nadaljnji obliki dela. 

Skupine za osebno rast

Zdravljenje skozi povezovanje

Skupinske terapije so namenjene vsem, ki pogrešate podobno misleče ljudi, kvalitetne pogovore in osebno rast. V skupini spreminjamo vzorce in transformiramo točno določeno področje življenja, pri tem pa dobimo podporo drugih članov, prijateljstva, sprjetost, vpoglede vase in novo znanje.

ZBIRAMO NOVE KANDIDATKE ZA ŽENSKO SKUPINO

Trenutno aktivne skupine:

Ženska skupina

ZBIRAMO NOVE KANDIDATKE ZA ŽENSKO SKUPINO

Skupina na kateri se dotaknemo svoje ženstvenosti in gradimo svojo notranjost, zato da se premaknemo od izčrpanosti in samoumevnosti, k cenjenosti! Ženska narava je nagnjena k nežnosti, počasnosti, intuiaciji, gradnji detajlov in dodaja vrednost v življenje moškega. Če tega ne znamo živeti, se začnemo razdajati, garamo na vseh področjih, smo mame moškim, nimamo želje po spolnosti, itd.

Začetek: Četrtek 3.10. ob 16ih in druga skupina ob 18ih
MAX 8 prijav na skupino
Cena: 120 eur

Potrdite svoj sedež s plačilom mesečnega obroka.
S plačilom 3-mesečnega obroka pridobite 10% popust (360 eur – 10% = 324 eur)

Celoletna skupina

Namenjena je splošni osebni rasti. Dotaknemo se vseh pomembnih tem, ki zajemajo našo duhovno, psihično in fizično osebno rast, od našega otroštva do odraslih odnosov. Skupina je mešanih članov, kar zagotavlja izkušnjo tako moške kot ženske plati in odpira prostor za vse vaše osebne stiske, ki se zbudijo med letom. 

NOVI VPISI: Vsak oktober in traja do konec maja

Podjetniška skupina
Skupina je namenjena ženskim podjetnicam, ki si pri svojem poslu želijo vzpodbude, mreženja, medsebojne pomoči. Znotraj skupine podelimo svoje mesečne dosežke in izzive, postavljamo konkretna vprašanja, vsaka lahko izpostavi svoj konkretni poslovni problem in se rešitvi posvetimo vse podjetnice. Vse za eno! Druženje dopolnimo tudi z nekaj teorije, predvsem pa nam moč nudi naša raznolikost.

CENIK

Klikni za ogled cenika

Individualna in partnerska terapija:

Cena terapevtske ure je 90 €/ura.
Komplet 12 ur = 10% popust; 972 €
Komplet 6 ur = 5% popust; 513 €

Enkratni obisk:

120 €/ura

Skupinska terapija:

120 €/mesec (8 šolskih ur)

Zunanja predavanja:

500 €/ura
*Za večje skupine ali večkratna predavanja do 20% popust

Cenik je v veljavi od 19.6.2024

Zakaj se odločiti za relacijsko družinsko terapijo?

Upoštevanje telesa in zaznav

Terapija RDT je edina, ki upošteva telo in vse najbolj subtilne senzacije. Naše telo je s čustvi in občutki opremljeno z razlogom, da nam le ti pomagajo pri kvaliteti življenja in ne, da nam jo zmanjšujejo, kot to mnogi zmotno mislijo. Če znamo poslušati naša naravna orodja za preživetje, se bomo vedno lahko zanesli nase in na svoje občutke, kar je tudi glavno orodje RDT terapevta. 

Prijaviš se lahko tudi direktno na:

info@evaerpic.si

OBIŠČI ONLINE AKADEMIJO

Kjer te čakajo izobraževanja za odnose polne ljubezni