=

POGLEJ SI: Akademija za odnose

041 410 843

041 410 843

=

Akademija za odnose

Slide
Storitve

Individualna • partnerska • Družinska • skupinska terapija

Individualna
terapija

Partnerska
terapija

družinska
terapija

Skupinske
terapije

Individualna
terapija

Poišči rešitev svojih izzivov

Namenjena je vsem, ki ste se v življenju odločili narediti spremembo, si želite, da vam nekdo prisluhne, bi radi našli rešitev, zgradili odnos, spremenili svoje vzorce, spoznali sebe ali bolje začutili svoje telo. Individualna terapija je namenjena tudi tistim, ki ste v partnerskem odnosu, a se partner ne želi pridružiti terapiji.
Predvidenih je 12 terapij, ki jih po potrebi podaljšamo. 

Partnerska
terapija

Omogočita rast v dvoje

Namenjena je parom, ki si želite spremembe, ste zapadli v rutino ali prepoznali vzorce, ki jih ne želite več ponavljati. Namenjena je tudi tistim parom, ki so prepoznali stisko svojih otrok, a so otroci še premajhni, da bi to stisko urejali oni. Terapija je možna po prevari, ko prepoznate odvisnosti, agresivno vedenje, ponavljajoče žalitve, osamljenost…Predvidenih je 12 terapij, ki jih po potrebi podaljšamo. 

Družinska
terapija

Negujta celotno družino

Terapija za tiste, ki pri svojih otrocih zaznate simptome, ki vas spravljajo v skrb. Da bi pomagali otrokom ste vabljeni kot družina, potem pa se pogovorimo o nadaljnji obliki dela. 

Skupine za osebno rast

Zdravljenje skozi povezovanje

Skupine so najboljše zdravilo za osamljenost in za spremembo vzorcev, hkrati pa za pridobivanje novih prijateljev, ki vas bodo razumeli. V skupinah se povežemo osebe s podobnimi interesi, ki si upamo o sebi spregovoriti iskreno in na ta način oblikujemo odnose, v katerih se ni potrebno pretvarjati. 

Izkušnja iz lanskoletne skupine

Skupinske terapije so balzam za dušo…
” Prvo kar je, da se naučiš sprostiti in o svojih čustvih spregovoriti tudi pred čistimi neznanci. S tem gradiš zaupanje, kar ga v današnjih časih večino ljudi nima. Ker smo bili prizadeti, izigrani… V skupinski terapiji se navežeš in na koncu smo kot neka ekipa, ki si med sabo daje nasvete, v težkih časih lahko preprosto napišes nekomu v skupinski pogovor, kaj te muči. Svoje breme malo podeliš in ti je lažje. Predelaš stvari in spregledaš, kaj v resnici je. Več različnih pogledov, seveda terapevtka pripomore največ k temu, da
skupino oblikuje in jo nadzoruje. Ona je tista, ki nas spravi do pravega pogleda, nam odpre oči. Vsak teden znova čakas skupino in se je veseliš. Res je prijetno, ko odvržeš obrambni oklep in si sprejet točno tak, kot si. Z vsemi napakami, z vso zapleteno preteklostjo, sedanjostjo.

Sprejet si tak. Kot si. “

CENIK

Klikni za ogled cenika

Individualna in partnerska terapija:

Cena terapevtske ure je 60 €/ura.
Komplet 12 ur = 10% popust
Komplet 6 ur = 5% popust

Enkratni obisk:

85 €/ura

Skupinska terapija:

80 €/mesec (8 šolskih ur)

Zunanja predavanja:

150 €/uro
Za večje skupine ali večkratna predavanja = do 20% popust

Zakaj se odločiti za relacijsko družinsko terapijo?

Upoštevanje telesa in zaznav

Terapija RDT je edina, ki upošteva telo in vse najbolj subtilne senzacije. Naše telo je s čustvi in občutki opremljeno z razlogom, da nam le ti pomagajo pri kvaliteti življenja in ne, da nam jo zmanjšujejo, kot to mnogi zmotno mislijo. Če znamo poslušati naša naravna orodja za preživetje, se bomo vedno lahko zanesli nase in na svoje občutke, kar je tudi glavno orodje RDT terapevta. 

9

Prijavi se na katero izmed mojih storitev:

OBIŠČI ONLINE AKADEMIJO

Kjer te čakajo izobraževanja za odnose polne ljubezni